neljapäev, 3. august 2017

KEVIN.MURPHY Repair-Me Wash & Rinse; Re.Store

Hei!

Tere tulemast RandRilu´sse!

Täna oleme taas juuksehoolduse lainel, ning tahaksin hea meelega rääkida ühest väga põnevast ravisarjast kahjustunud juustele 😊
Nagu tavaliselt, siis alustame koostisainetest nung muust olulisest ja seejärel suundume minu kogemuse juurde... Nii et haara küpsis ja asume teele! 🍪🚘
Repair-Me.Wash ja Rinse taastavad ja parandavad juukseid ning lisavad sära ja ravivad, poleerides õrnalt juuksepinda ja moodustades juustele niisutavatest ja tugevdavatest toitainetest kaitsekihi. Siidi aminohapete ja assaiekstrakti lisamisega on Repair-Me saanud ka keemiliselt kahjustatud ja hapraid juukseid taastava ja parandava toime. Repair-Me on kolmeosaline süsteem, mis kasutab loodusliku päritoluga supertoidu proteiine rohelisest hernest ning puuviljaensüüme papaiast ja ananassist.
_______________________________________

Hi!

Welcome back to RandRilu!

Today we are again in the field of haircare and I would like to talk about a very exciting range of products for damaged hair. 😊
As always we will start with the ingredients and other important thins and then move on to my experience...So grab a cookie and lets get started... 🍪🚘
Repair-Me.Wash and Rinse restore and improve hair, while treating and adding shine. It gently polishes your hair and forms a protective layer of nutrients that moisturizes and strengthens hair. By adding silk amino acids and acai extract Repair-Me has gained  properties that repairs and restores chemically damaged and fragile hair. Repair-Me is a 3-step system, which uses natural superfood proteins from green peas and fruit enzymes from papaia and pineapple.

Kevin.Murphy Repair-Me sari // Kevin.Murphy Repair-Me Range

Repair-Me.Wash
Ananassiist ja papaiast pärinevaid ensüüme ja herne supertoidu proteiine sisaldav taastav šampoon aitab tugevdada ja parandada kuivi, kahjustatud ja hapraid värvitud juukseid, eemaldades samas õrnalt mustuse.
Papaia
Vananemis- ja põletikuvastased omadused siluvad juuksepinda ja lisavad läiget.
Siid
Siidi aminohapped mõjutavad oluliselt juuksekasvu ja rakkude uuenemist.
Bambusleheekstrakt
Taastab juukseid, kinnitudes juuksekarvale, et suurendada läiget ja käsitletavust. Rohkelt aminohappeid sisaldava supertoidu rohelise herne proteiin A toidab ja kosutab juukseid intensiivselt.
_______________________________________

Repair-Me.Wash
Reconstructing shampoo with powerful protein from Bamboo and Silk Amino Acids, strengthens hair while gently removing impurities.
Papain 
Anti-ageing and anti-inflammatory properties that work to smooth the surface of the hair and increase shine.
Silk Amino Acids
Amino Acids have a profound effect.
Bamboo Leaf Extract
Restores the hair by binding to the hair shaft to increase shine and manageability.

KEVIN.MURPHY Repair-Me.Wash 250ml



Repair-Me.Rinse
Taastav tugevdav palsam sheavõi ja aaloeekstraktiga muudab õrnalt juuksekarvad libedamaks, et kaitsta kahjustuste eest, parandada käsitletavust ja lisada läiget. Kombineerituna sheavõi taastava jõuga muudavad supertoidus assais sisalduvad lipiidid, vitamiinid ja antioksüdandid juuksed elastseks ja säravaks.
Sheavõi
Niisutab kuivi või kahjustnud juukseid.
Aaloeekstrakt
On rikkalik vitamiinide, mineraalide, aminohapete ja ensüümide allikas, mis seob niiskust silub juuksepinda.
Assai
Sisaldab A-, C- ja E-vitamiini kooslust, millel on vananemisvastane ja parandav mõju, et muuta juuksed tervemaks.
____________________________________

Repair-Me.Rinse
Reconstructing strengthening conditioner with Shea Butter and Aloe Vera extracts that gently lubricates hair strands to help protect from damage, enhance manageability and provide a reflective shine.
Shea Butter
Delivers moisture to dry or damaged hair.
Aloe Leaf Extract
Rich source of vitamins, minerals, Amino Acids and enzymes that bind moisture and smooth the surface of the hair.
Açai
Contains a blend of the vitamins A, C & E that deliver repairing effects to promote healthier hair.


KEVIN.MURPHY Repair-Me.Rinse 250ml


Re.Store
Kasutab vahuvaba tehnoloogiat, mis tähendab, et tegu on üheastmelise parandava hooldusega, mis puhastab ja hooldab juukseid üheaegselt
Papaia (papaiin)
See võimas papaiast pärinev ensüüm vallandab ja suurendab teiste koostisosade võimet siduda niiskust ja parandada elastsust.
Ananass
Ananassis sisalduv ananassi puuviljaekstrakti proteiini ensüüm tungib juustesse, et toita just seal, kus vaja, ilma juukseid raskeks muutmata.
Rohelise herne proteiin A
Sisaldab rohkelt aminohappeid, toidab ja kosutab juukseid intensiivselt. 

_____________________________________

Re.Store
Cleansing conditioning treatment with superfood proteins naturally bind moisture to reconstruct damaged hair. Amino Acids like Arginine and Lysine, the building blocks of repair, will help to rebuild and restore hair with elasticity, strength and moisture.
Papain
This powerful enzyme from Papaya unlocks and increases the potency of other ingredients to bind moisture and improve the hair’s elasticity.
Bromelain
Enzyme from Pineapple that penetrates the hair to provide targeted nutrition without weighing the hair down.
Green Pea Protein
A superfood rich in Amino Acids that intensely nourishes and replenishes the hair.


KEVIN.MURPHY Re.Store 200ml

 Oleme siin nüüd rääkinud palju koostisainetest... Aga tahaksin veidi ka oma kogemusi jagada nende toodetega töötamisest...
Minu vaieldamatu lemmik ja antud tootesarja staartoode on Re.Store. 
Mõni aeg tagasi vallutas meediat uus hullus, nimelt ilmusid paljud tõlketekstid, kus soovitati pead pesta hoopis palsamiga ja seejärel alles shampooniga või siis jätta shampoon üldse kõrvale... Tol hetkel suhtusin sellesse üsna skeptiliselt... Jäi mõistmatuks miks seda peaks tegema, kui teadupärast shampoon avab juuksekarva ja palsam sulgeb...nagu näohoolduses puhastusvahend/piim ja toonikki. Selle idee järgi me avame pesu lõppedes juuksepinna ja nii jätamegi nn. "Ukse" avatuks... Et siis saada kenasti karedad juuksed ja kõik toitained koos värviga kenasti lahkuksid 😜
Ei tundu just eriti hea mõte või mis?
Re.Store puhul on tegemist imeliselt lõhnava puhastava palsamiga, mis siis puhastab ja hooldab samaaegselt... Olles skeptiline selliste asjade suhtes, nagu ennist mainisin, tahtsin kohe ära proovida, kuidas see siis töötab. Siinkohal mainin ära, et mul on üpriski terved, töötlemata juuksed ja tüüpiline eestlase pesemata kartuli värv, mis suvel pleekib päris hästi heledaks... Oli mul siis pea "veitsch" must, (katsele asudes tuleb ikka veenduda, et võipakk häbist punastaks võrreldes minu pea rasvasisaldusega) olin ka lakki ja pishut vaha kasutanud mingil hetkel 😄 Seega üks paras väljakutse, mida tavaliselt salongis palun 2 korda pesta, et saavutada normaalne ja värske tunne peas.
Algus on nii nagu ikka... Veidi vett. Seejärel shampooni asemel haarad mõned pumbatäied Re.Store'i. Tähtis on peanahka pesta ja masseerida vähemalt 2 minutit, et toode saaks oma tööd teha. Massaaz on ka sellepoolest oluline, et tootes ei ole sulfaate, parabeene ega muid tugevatoimelisi abrasiivseid puhastusaineid ja puhastus on paljustki mehhaaniline. Toiming on tõepoolest mõnus ja aroomiteraapiline. Pean tõdema et juba oli tunne peanahal hea ja loputuse järel ei tekkinud tunnet et oleks vaja veel teist korda pesta. Oluline on kindlasti kogu toode korralikult välja loputa, et juuksed ei jääks rasked. Peale pesu olid juuksed läikivad pehmed ja siledad. Olin väga positiivselt üllatunud! Super!
Kui niimoodi pesta mitu korda järjest, siis olenevalt Sinu juuste seisukorrast võivad juuksed muutuda raskeks ja minna kiiremini mustaks. Seetõttu on soovitav asendada mõni pesukord nädalas Re.Store'iga ja ülejäänud korrad jätkata tavapärase shampooni ja palsamiga. Need ei pea olema Repair-Me. sarjast. See, mida peaksid kasutama, oleneb Sinu juuste seisukorrast. 
Näiteks... Esmaspäev pesed nii nagu tavaliselt, kolmapäev pesed Re.Store'iga ja reedel jälle nii nagu tavaliselt. Sel viisil tagad oma juuste ja peanaha normaalse toimimise ja väldid ületoitmist.

Oeh... Sai jälle pikk jutt, aga kui pidasid lõpuni vastu, siis äitäh sulle ja loodetavasti oli see postitus abiks! 😉
_____________________________________

We have talked quite a lot about the ingredients of this range, but I would also like to talk a little about my experience working with these products.
My absolute favourite and quite the star of this range is Re.Store.
A while ago there was this new media craze... Everybody was talking about how one should wash their hair with conditioner and then apply shampoo or even skip shampoo... At that time I was quite sceptical about this new concept... I could not understand why one should do that when, as we all know, shampoo opens up the hair cuticle and conditioner closes it, as with skin (cleanser/milk and toner). With this idea we open up the hair cuticle at the end of the wash, leaving the hair brassy and leaving the "door" open for all the nutrients and colour to walk out. 😜
Doesnt sound like a good plan, does it?
Re.Store is a incredibly good smelling cleansing conditioner, which cleanses and conditions at the same time... As I mentioned before I was quite sceptical about things like that, so I wanted to try out how it works. I think it´s important to mention that my hair is quite healthy, unprocessed and the typical estonian mousy colour, which bleaches quite well in the summer time... So my hair was preeeety dirty (as You are trying to test out a product, your hair should be soooo oily, making a stick of butter blush from embarrasement), I had also some wax in the hair and a touch of Hairspray 😄
So, to keep it short... It was a challenge, which I would usually ask to wash twice to get a normal feeling back to the scalp.
The start is as usual... add a little water. Then instead of reaching for a shampoo, take a few pumps of Re.Store. It is important to wash and massage the scalp for atleast 2 minutes, for the product to work it´s magic. Doing the massage is important also for the cleaning process. Re.store has no sulphates, parabens and other strong abrasive cleaning agents, therefore most of the cleansing is done manually 😛
The procedure was really nice and aromatherapic. I have to admit that the sensation on the scalp was so much better and after the rinse I did not feel the need to repeat the wash for a seconf time. It is very important to rinse all the product out, so the hair won´t be left heavy. After the wash the hair was shiny, soft and smooth. I was very positively surprised! Super!
If You would wash constantly with Re.Store, the hair, depending on Your hair structure may get too heavy and get oily much faster. That is why it is recommended to replace only some washes during the week with Re.Store and continue with the normal shampoo and conditioner for the rest of the time. Your shampoo and conditioner don´t have to be from the Repair-Me. range. The products to use all depend on the condition of Your hair. 
For example... On monday You wash as usual with shampoo and conditioner, on Wednesday You use Re.Store, and on friday as usual again.

Wow... This post was a long one, thank You if you made it to the end and I hope it was useful! 😉


Selleks korraks kõik.
Kribamiseni!
__________________
That´s all for today.
Until next time!

Risto

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar